Hvad er Talk4baby?

Talk4baby er sprogstimulation for småbørn og en aktivitet I kan gå til, når dit barn er 3-12 måneder.

På holdet fokuserer vi på den tidlige sprogudvikling, og gennem sprogstimulerende lege inspireres du til aktiviteter, der fremmer og understøtter dit barns sproglige udvikling. Samtidig bliver du som forælder mere opmærksom på barnets tidlige sproglige udvikling og får hermed de bedste betingelser for at understøtte dit barn.

Måske har du også hørt om dialogisk læsning. Dialogisk læsning er en måde at kombinere samtale og højtlæsning på, således at det fremmer barnets sproglige udvikling bedst muligt. Vi vil på holdet se nærmere på dette.

Holdet ledes af talepædagog Pia Høgh, som benytter sig af sin talepædagogiske viden om den tidlige sprogudvikling, sprogstimulerende aktiviteter, hjernens udvikling, leg og aktivitet til at understøtte dig til at stimulere og motivere dit barn. Derudover vejleder hun dig som forælder i, hvordan du udnytter dagligdagens situationer og aktiviteter til at understøtte dit barns sproglige udvikling bedst muligt.Hvornår?

Næste hold foregår på følgende datoer:

  • Mandag den 7. september 2020
  • Mandag den 14. september 2020
  • Mandag den 21. september 2020
  • Mandag den 5. oktober 2020
  • Mandag den 19. oktober 2020

Alle dage kl 9.30 – 10.30

Kontakt os gerne for oplysning om datoer for næste holdstart. info@talk2gether.dk

Hvor?

Lækre lokaler i Hjørring midtby

Pris

Holdforløb af 5 gange: 625 kr

Tilmelding og betaling

Tilmelding foregår ved betaling af det fulde beløb (625 kr) via dette linkKlik på knappen og betal med kort eller betal via mobilepay på 446941 (Talk2gether Aps)

Send herefter en mail til info@talk2gether.dk med dit barns alder ved start, så modtager du bekræftigelse på tilmelding og betaling. Du er også meget velkommen til at sende en messengerbesked via Talk4babys Facebookside.

Tilmelding kan også foregå ved at sende en mail til info@talk2gether.dk. I mailen skriver du, at du ønsker at deltage i Talk4baby samt dit barns alder ved start. Du modtager herefter en mail med kontonummer til betaling. Du er først tilmeldt holdet, når betaling er modtaget.


Handelsbetingelser

Deltagelse på hold bliver betalt via Mobilepay eller bankoverførsel. Der betales for det samlede forløb inden opstart.

For at afmelde dig skal du kontakte os på e-mail info@talk2gether.dk. Ved afmelding 14 dage før forløbets start tilbagebetales det fulde beløb fratrukket et administrationsgebyr på 150 kr.

Ved afmelding senere end 14 dage før forløbets start refunderes beløbet ikke. Det er ikke muligt at overføre beløbet til et senere hold.

Er der manglende tilmelding, således at holdet aflyses, tilbydes du et andet hold eller får refunderet det fulde beløb.

Data

Ved Talk2gether opbevarer vi kun dine data sålænge du er tilmeldt et hold eller vores nyhedsbrev. Ved tilmelding beder vi om navn, telefonnummer og e-mail, så vi kan kontakte dig. Såfremt du ikke er tilmeldt vores nyhedsbrev slettes disse data kort efter deltagelse.

Dine data vil kun blive set af Talk2gether og du har altid ret til at få dine data udleveret, rettet, slettet eller forflyttet.