Kursusforløb i sprogstimulation af småbørn. Kurset er målrettet sproggivere i private pasningsordninger, dagpleje og vuggestuer.

Kursusforløb i sprogstimulering af småbørn

Arbejder du med småbørn, og ønsker du at blive klogere på, hvordan du som sproggiver bliver bedre til at understøtte det lille barns sproglige udvikling? – Så læs med her!

På kursusforløbet “Sprogstimulering af småbørn” bliver du klædt på med nødvendig teoretisk viden og praktiske ideer, som ruster dig til at planlægge sprogstimulationen i det daglige samvær med børnene og støtte og vejlede forældrene.

Kurset ledes af talepædagog Pia Høgh, som benytter sig af sin talepædagogiske viden om den tidlige sprogudvikling, sprogstimulerende aktiviteter, hjernens udvikling, leg og aktivitet til at understøtte dig til at stimulere og motivere børnene. Derudover vejleder hun i, hvordan du udnytter dagligdagens situationer og aktiviteter til at understøtte børnenes sproglige udvikling bedst muligt.

Målgruppe:

Børnepassere, dagplejere og personale i vuggestuer og børnehaver, der arbejder med de 0-3 åriges sprogtilegnelse.

Hvad får du?

 • 6 kursusaftner af 3 timer inkl sandwich og vand.
 • Vejledning og inspiration i lukket Facebook gruppe under hele forløbet.
 • Bonus #1: Kompendie med relevant litteratur.
 • Bonus #2 :Bogen: “Sæt ord på min verden – sprogstimulerende leg og aktivitet for de 0-3 årige”
 • Bonus #3 : 1 times 1:1 vejledning ift valgfrit emne.

Pris:

3750 kr inkl moms pr deltager

Emner:

 • Det lille barns sproglige udvikling.
 • Sprogstimulerende lege og aktiviteter.
 • Det sprogstimulerende miljø.
 • Sprogtilegnelse som en fælles opgave med forældre. Hvorfor og hvordan?
 • Børn med særlige behov.
 • Sproggiverens rolle og opgaver.

Ønsker du at købe inspirationskataloget seperat, så køb bogen ” Sæt ord på min verden” her :

Hvor og hvornår?

Efterår/vinter 2022/2023

Sted: GV Spindlersvej 10, 9800 Hjørring
Tidspunkter:

Torsdag den 25. august 2022

Torsdag den 29. september 2022

Torsdag den 27. oktober 2022

Torsdag den 24. november 2022

Torsdag den 12. januar 2023

Torsdag den 9. februar 2023

Alle dage kl 17:30 – 20:30

Såfremt man skulle være forhindret enkelte gange, er det muligt at få adgang til en onlineversion af kurset, som kan ses, når man har mulighed for det.

Dato for 1:1 vejledning aftales individuelt ved opstart.

Tilmelding:

Tilmelding og betaling via nedenstående link.

Det er først til mølle – Kun 20 pladser

Ved behov for betaling via EAN faktura kontakt os da på info@talk2gether.dkOnline kursus – Ønsker du kursusforløbet som online kursus, så tilmeld dig her:


NYT!!!!

Grundet meget stor efterspørgsel planlægger vi at afholde lignende forløb i andre dele af Danmark. – Så hold øje med vores facebook side Talk4baby samt her på siden.

Er I 6 eller flere, som ønsker kursusforløbet oprettet i netop jeres by, så tøv ikke med at kontakte os på info@talk2gether.dk . Vi kommer inderligt gerne og afholder et forløb for jer.

Handelsbetingelser

Deltagelse på kursusforløbet bliver betalt via faktura, Mobilepay eller betalingskort. Der betales for det samlede forløb inden opstart eller i 2 eller 3 rater.

Du har efter tilmelding 14 dages fortrydelsesret. For at gøre brug af denne skal du kontakte os på e-mail info@talk2gether.dk. Ved fortrydelse indenfor 14 dages fristen tilbagebetales det fulde beløb fratrukket et administrationsgebyr på 150 kr.

Såfremt der ikke er minimum 6 tilmeldte ved tilmeldingsfristens udløb, så aflyses kurset og man får pengene retur eller tilbydes plads på et andet hold.

Data

Ved Talk2gether opbevarer vi kun dine data sålænge du er tilmeldt et hold eller vores nyhedsbrev. Ved tilmelding beder vi om navn, telefonnummer og e-mail, så vi kan kontakte dig. Såfremt du ikke er tilmeldt vores nyhedsbrev slettes disse data kort efter deltagelse.

Dine data vil kun blive set af Talk2gether og du har altid ret til at få dine data udleveret, rettet, slettet eller forflyttet.