Træning af impressiv og ekspressiv afasi med daglige afasiopgaver
Genoptræning af afasi ved daglige opgaver

Afasi – opgaver hver uge

Modtag hver uge pakke med daglige opgaver og oplæg til kommunikation.
Tegn abonnement nu! – Første måned er gratis!

Niveau Pris  
Basis afasi opgaver DKK 0,00 and then DKK 97,00 per Måned. Vælg
Afasi – ugens opgavepakke DKK 34,00 . Vælg
Dysatri øvelsessæt artikulation DKK 27,00 . Vælg
Opgave pakke printet og sendt til dig. (Pakke 1) DKK 147,00 . Vælg
Opgavepakke printet og sendt til dig. (pakke 2) DKK 147,00 . Vælg
Basis opgaver med 1 måned gratis DKK 0,00 and then DKK 97,00 per Måned. Vælg

← Tilbage til Hjem

Såfremt du ønsker at betale for abonnement via mobilepay eller faktura, så kontakt os venligst på info@talk2gether.dk

Abonnement for institutioner

Ovenstående pakker og priser er gældende for privatpersoner og må bruges af den hustand, som har tegnet abonnement.

Såfremt, der ønskes abonnement til flere brugere i en institution, så kontakt os venligst på info@talk2gether.dk og hør nærmere om muligheder og priser.

Betaling med EAN faktura er muligt.

Vil du gerne have ordet igen og blive en aktiv del af samtalen?

Du kender det sikkert alt for godt….

Du sidder sammen med familie eller venner og samtalen handler om noget, som du har stor viden om og interesse for. Du ved præcis, hvad du vil sige, men de rigtige ord vil ikke komme frem, og du må opgive at komme med dit input.

Selvom det er lang tid siden, at du har fået afasi, så kan du gennem træning stadig blive bedre. Her vil opgavepakkerne hjælpe dig til dagligt at arbejde på at blive bedre til at finde de rigtige ord, forstå bedre samt blive bedre til at læse og skrive igen. – Det er aldrig for sent!

“Det er mange år siden, at jeg blev ramt af afasi. Ja, faktisk 14 år siden. Jeg synes stadig, at jeg bliver lidt bedre hele tiden, men afasi opgaverne hjælper mig til at træne mere målrettet, så jeg bliver endnu bedre. Jeg synes, at alle afasiramte skulle have den type opgaver” (afasiramt, 76 år)

Hvad er der i afasi opgaver

I hver pakke findes der opgaver, som kommer omkring alle fire sproglige modaliteter. Det vil sige, at der hver uge er opgaver til træning af læsning, skrivning, sprogforståelse og sprogproduktion.

Med afasiopgaver genoptræner du dit sprog efter stroke
Afasi opgaver

Hvad får jeg?

Med et basis abonnement til afasi opgaver får du ved oprettelse et login. Så kan du når som helst logge ind og hente opgaver til træning af dit sprog. Hver uge kommer der en ny pakke med nye opgaver, som du kan arbejde med. Opgaverne kan løses direkte på computeren eller printes ud. Du betaler 97 kr pr måned, men kan når som helst opsige dit abonnement.

Tegn abonnement nu – og få en måned gratis – Herefter kun 97kr/måned

Vælger du ugens opgavepakke køber du én pakke med 6 opgaver og et oplæg til samtale. Opgaverne kan løses direkte på computeren eller printes ud. Du betaler et engangsbeløb på kun 34 kr.

Køb nu

Ønsker du en flot mappe med printede opgaver tilsendt, som du straks kan arbejde med derhjemme, så skal du købe “Opgavepakke printet og sendt til dig” – Prisen er kun 147 kr inkl porto. Her får du en flot mappe med 24 unikke opgaver og 4 oplæg til samtale (KomKassen)

Svært ved at finde ordene? Ved afasi kan du genoptræne dit sprog med daglige opgaver.
Mappe med 24 opgaver og 6 KomKasse
Pakke 1 indeholder 24 unikke opgaver, som hjælper dig til at få sproget igen.
Pakke 1
køb nu
Afasiopgaver giver god effekt ved såvel impressiv som ekspressiv afasi
Pakke 2
Køb nu

Hvad er KomKassen?

KomKassen er en metode, som gør det nemmere at samtale om aktuelle emner. I hver pakke tager vi et nyt emne op til samtale, og der medfølger stikord, billeder og spørgsmål, som gør det nemmere for den afasiramte at udtrykke sig og forstå. Der følger grundig vejledning med.

Hent gratis KomKasse om Corona her


Hent gratis opgave med fokus på forholdsord


Kan alle få glæde af opgaverne?

Med baggrund i viden omkring hjerneskaderamtes behov ved webbaseret læring er opgaverne bygget op med fokus på minimalistisk design, let navigation og overskuelighed. Med andre ord…Et design, hvor brugeren ikke afledes af reklamer, fancy illustrationer eller andet. Derimod får brugeren mulighed for at fokusere på egen læring og genopbygge sit sprog! – Er det meget svært at bruge en computer efter skaden, så kan man vælge en opgavepakke, der er printet og sendt med posten.

Opgaverne er udarbejdet af talepædagog og master i IKT og læring Pia Høgh, som har over 15 års erfaring med genoptræning af afasiramte.

Vi vil løbende udbygge, således at der kommer abonnement til forskellige sværhedsgrader af afasi, og der er også mulighed for at købe individuelt udarbejdede opgavepakker.

Har du ønsker eller forslag til nye pakker, så kontakt os endelig på info@talk2gether.dk

Gratis Opgave pakke

Udfyld nedenstående felter, så sender vi en opgavepakke til dig

Vi håber at du får glæde af din gratis opgavepakke.
LogoTalk2gether

Med din mail giver du samtykke til, at Talk2gether ApS må sende dig information om relevante tilbud og arrangementer. Du kan når som helst meddele, at du ikke længere ønsker at modtage dette.