Hvad er dysartri?

Dysartri er en motorisk taleforstyrrelse, som opstår efter skade eller sygdom i hjernen og/eller nerverne der styrer taleorganerne. Derfor får du svært ved at styre og bevæge de muskler og organer, som du skal bruge, når du taler. Det kan fx være åndedrættet, struben, læberne, tungen, kæben og ganen. Det medfører, at din tale bliver utydelig og folk har måske svært ved at forstå dig. Du må ofte gentage for at få dit budskab igennem, og du udtrættes måske voldsomt under tale.

Hvad kan vi tilbyde?

Er du træt af altid at skulle gentage for at blive forstået?

Ønsker du, at det bliver mindre anstrengende at tale?

Vi kan hjælpe dig med at få en tydelig tale igen!

Kontakt os på info@talk2gether.dk eller tlf: 91894443 og hør, hvordan vi kan hjælpe netop dig. Undervisningen foregår i dit hjem, og vi tilbyder undervisning i hele Danmark.

Talk2gether tilbyder professionel individuel talepædagogisk udredning og/eller undervisning til mennesker, som er ramt af dysartri efter erhvervet hjerneskade. Vi har over 15 års erfaring med genoptræning af sprog og tale, og vi kan også hjælpe dig!

Gennem et undervisningsforløb arbejdes der specifikt med de talemæssige vanskeligheder, som du har fået efter skaden. Sammen sætter vi mål for undervisningen og arbejder hen mod, at du opnår øget selvstændighed og livskvalitet.

Inden opstart af individuel undervisning skal du fremskaffe epikrise fra din indlæggelse i forbindelse med skaden samt eventuelle rapporter fra talepædagog.

Gode råd ved dysartri

Tal langsomt

Hold pauser

Brug kun de vigtigste ord

Undgå at tale steder med baggrundsstøj – Søg hen, hvor der er ro

Sig et ord ad gangen

Tal i korte sætninger

Brug tydelige mundbevægelser

Priser:

Undervisning pr time: 800 kr

12 gange undervisning 8800 kr (Såfremt de købes ved forløbets begyndelse)

Såfremt der ønskes udredning med tilhørende rapport, så kontakt os for tilbud.

Kontakt:

Kontakt os endelig for yderligere information eller bestilling af forløb

Mail: info@talk2gether.dk

Telefon: 91 89 44 43

Søg viden om følgerne om hjerneskade her