Kursus i sprogstimulering af småbørn

Kursusforløb i sprogstimulation af småbørn. Kurset er målrettet sproggivere i private pasningsordninger, dagpleje og vuggestuer.

Se mere på vores kursusside her: https://talk2gether.dk/kurser/

Grundet meget stor efterspørgsel planlægger vi at afholde lignende forløb i andre dele af Danmark. – Så hold øje med vores facebook side Talk4baby samt her på siden.

Er I 6 eller flere, som ønsker kursusforløbet oprettet i netop jeres by, så tøv ikke med at kontakte os på info@talk2gether.dk . Vi kommer inderligt gerne og afholder et forløb for jer.


Online kurser

Vi har også mange online kurser for fagpersoner.

Se vores udvalg her:


Webinar

Som dagplejer/børnepasser står du ofte alene med en gruppe børn, som du har ansvaret for at stimulere sprogligt. Det er et stort ansvar at have på sine skuldre, og måske tænker du ofte, at du kunne bruge inspiration og viden til at planlægge aktiviteter for børnene endnu bedre. 

Det kan jeg hjælpe dig med!

Tag med på vores 1 times webinar, hvor jeg giver dig et bud på forskellige sprogstimulerende aktiviteter og lege og giver dig viden om, hvordan disse understøtter det lille barns sprogtilegnelse.

Webinaret koster kun 150kr, men giver dig gode redskaber til de sprogstimulerende aktiviteter med børnene.

Webinaret ledes af talepædagog Pia Høgh, som benytter sig af sin talepædagogiske viden om den tidlige sprogudvikling, sprogstimulerende aktiviteter, hjernens udvikling, leg og aktivitet til at understøtte dig til at stimulere og motivere børnene. 

Hvornår?

Tirsdag den 26. maj eller tirsdag den 9. maj. Begge dage kl 19.30. Du vælger dato ved tilmelding.


Gratis materialer til børn

Rimspil

Print 2 plader af hver og klip brikkerne ud. Kan bruges både som vendespil, hvor børnene skal finde to brikker, der rimer, eller som billedlotteri, hvor barnet skal pege på det billede, der rimer til det ord, som du siger.


Hvad spiser dyrene? – Spil til snak om dyr og deres føde.


Spil til snak om tøj og udstyr til vejret


Spil til farver


Billedlotteri – Kategorisering


Plade til naturbingo