Talk2gether
Pia Høgh - CEO

Pia Høgh

Direktør

Hvem står bag Talk2gether?

Pia Høgh, 
Direktør

Er uddannet talepædagog og master i IKT & Læring og har tidligere arbejdet på Taleinstituttet og Hjerneskadecenter Nordjylland. Her har jeg gennem næsten 20 år gjort erfaring med næsten alle felter indenfor det talepædagogiske område. Mit særlige fokus har dog ligget i forhold til afasi, dysartri og svære  kommunikationsvanskeligheder. I forbindelse med ovenstående har det været vigtigt for mig at fokusere på, hvordan teknologien kan understøtte kommunikation og læring for målgruppen. Jeg har derfor lavet talrige undersøgelser med hjerneskaderamte mhp at udvikle webbaserede undervisningsmetoder til genopbygning af sprog og tale samt muligheder for at udnytte den teknologi, som den ramte har til rådighed til at understøtte kommunikationen og give øgede muligheder for selvstændighed og livskvalitet.

Hos Talk2gether lægger vi vægt på, at du opnår størst mulig indflydelse på eget liv og får øgede muligheder for at være aktivt deltagende i det sociale samvær.
Dette gennem målrettet fokus på genoptræning af de sproglige eller talemæssige udfordringer.
Talk2gether tilbyder talepædagogisk udredning og undervisning til mennesker ramt af afasi, dysartri og øvrige kommunikative vanskeligheder.
Dette kan enten foregå gennem talepædagogisk undervisning i dit hjem eller ved træning med webbaserede opgaver.

Hvad kan vi tilbyde?

Hos Talk2gether har vi lang erfaring med talepædagogisk udredning og undervisning til mennesker ramt af afasi, dysartri eller øvrige kommunikative vanskeligheder.

Derudover har vi stor ekspertise indenfor IKT og læring. Her har vi fokus på, hvordan den teknologi, som du har til rådighed (fx: mobiltlf, PC og tablet) kan anvendes til at kompensere for dine sproglige og talemæssige vanskeligheder, således at du får større mulighed for at kommunikere. 

Vi har ligeledes fokus på vigtigheden i daglig træning mhp at opnå bedst muligt resultat og tilbyder på baggrund af dette en abonnementsordning, hvor du hver uge modtager opgaver, som du kan sidde i dit hjem og træne med. De webbaserede opgaver er udviklet med fokus på hjerneskaderamtes særlige behov  i forbindelse med læring og brug af teknologi.

Hvad siger pressen

Talepædagog Pia Høgh har efter næsten 20 år på Taleinstituttet i Aalborg valgt at åbne privat talepædagogpraksis med navnet Talk2gether Aps i Bjergby.

Læs hele artiklen i Flaskeposten